Dagens klokker kan gjøre mer enn bare å vise tiden

I dag er ikke en klokke bare en klokke. Teknologien har for alvor tredd inn i klokkeverden. Valgmulighetene er store og varierte. Det er nå større fokus på innmaten i klokkene enn noen gang. Du kan velge alt i fra analoge klokker til digitale, sportsklokker og det siste på markedet; smartklokker.

 

Hva er viktig for deg med en klokke?
Dagens klokker kommer i alle mulige varianter. Hvilke funksjoner du ønsker deg i en klokke vil ha mye å si for ditt valg. En klokke kan inneholde alt fra stoppeklokke, kalender, kompass, navigasjon, til forskjellige apper, pulsmåler og skritteller. Eller kanskje du er av typen som synes klokkens stil og utseendet er det viktigste og velger å gå for en designklokke. I klokkeverdenen finnes det nesten uendelig med muligheter og noe for enhver smak, både når det gjelder pris, funksjoner og utseende.

 

Hvilken stil ønsker du?
Klokken du velger vil være essensiell for hvilken stil du ønsker å ha, i og med at den er noe du sannsynligvis vil bruke daglig. Her er valgmulighetene mange og spennende. Først og fremst må du velge en kategori fra en av de mange gruppene av klokker som finnes på markedet. Ønsker du en klassisk klokke med lærrem eller kanskje en lett og komfortabel klokke med gummirem? Eller kanskje du er av den sporty typen? Da vil en sportsklokke være midt i blinken for deg.

A man looking at the watch. Over the shoulder view. Horizontal shot. Image taken in studio.

 

Finn din personlige klokkefavoritt
Hos Klokker365.com finner du Skandinavias største utvalg av klokker. Vi har 15 forskjellige kategorier og noe som passer for enhver smak. En klokke er noe du skal kunne ha lenge, den skal gjenspeile din personlighet og dekke dine ønsker og behov for teknikk, komfort, utseendet og ikke minst pris. Du kan velge om du vil ha en klokke med batteri eller en klokke som blir ladet opp av bevegelse; såkalt automatisk klokke. I tillegg har du valget mellom et digitalt display, med mange funksjoner, eller et klassisk og elegant armbåndsur med visere.

 

Sportsklokke for den sporty typen
Mange foretrekker å ha en egen klokke som er designet spesielt for trening. En sportsklokke vil være tingen, om du er av den aktive typen og liker å ha mulighet til å bruke klokkens funksjoner under treningsøkten. Disse funksjonene kan være alt fra stoppeklokke til nedtelling og lagring av resultater fra økt til økt. Om denne stilen gjenspeiler deg også til daglig, er dette en klokke du kan bruke i hverdagen da den er lett og komfortabel. Klokker som dette er spesielt laget for å tåle fukt og svette, da de gjerne er laget av et fuktavstøtende materiale.

 

Digitalklokke for deg som setter teknikken høyest
Klokker med digitalt display er det perfekte valg for deg som er opptatt av teknikk. Her er det ofte tettpakket med smarte funksjoner i alle mulige varianter. En digital klokke er en klokke for deg som ønsker det lille ekstra når det gjelder nyttige funksjoner som du kan bruke i forskjellige daglige gjøremål. Du har, for eksempel, en innebygd automatisk kalender som oppdaterer seg selv, slik at du ikke trenger å finne frem mobiltelefonen for å vite hvilken dato det er.

 

Hva venter du på? Kjøp ny klokke nå
Klokker er ikke hva det engang var. En klokke i dag kan være så mangt. Fullpakket med funksjoner, sporty, moteriktig eller enkel og klassisk. Her er det bare å velge og vrake i et stort utvalg av kategorier og priser.