Få kontroll på hjemmekontoret

De fleste bloggere er knyttet opp mot eget hjemmekontor, da det eneste de egentlig trenger er seg selv og tilgang til internett for å kunne nå ut til følgerne sine. Det er absolutt ikke nødvendig å ha et kontorlokale hvor man skriver bloggen sin fra, og det er kanskje en av grunnene til at så mange har valgt å satse på en egen blogg: det gir en jo friheten til å jobbe fra hvor som helst, og dette året har nok mesteparten av jobbtimene foregått hjemmefra med tanke på restriksjoner.

Å være hjemme strømforbruk

Derimot er det ganske mye mer enn et kontorlokale du kan spare på å ha hjemmekontor. Selv om du kanskje tar hjemmekontoret for gitt, og lar husstandens utgifter gå sin gang som normalt, finnes det flere smarte tips for å få fullt utbytte av sofakroken du blogger fra. Husk på at de med en vanlig jobb fra klokken 9 til klokken 4 ikke bruker lys eller varmeovner i huset mens de er på jobb. De åpner ikke kjøleskapet X antall ganger i løpet av en dag, eller bestemmer seg for å ta en varm dusj sånn plutselig etter lunsjpausen.

Smart sparing

Ved å bytte strømselskap kan du derimot få full kontroll på hva du bruker når du egentlig er på jobb (noe som ja, betyr at du sitter komfortabelt i rammene i ditt eget hjem og skriver om ting du har en lidenskap for), og når du har lukket skjermen og skal invitere venninnene på jentekveld.

Et av de smarteste strømselskapene på markedet er Tibber, som i bunn og grunn er mye mer enn et strømselskap. Det er et verktøy som gjør det mulig for deg å forstå hva du bruker, når du bruker det, og eventuelt hva du kan bruke mindre av.

Innovasjon i hjemmet ditt

Tibber har utviklet en app som du kobler sammen med moderne utstyr i hjemmet ditt. Strømmen du bruker på bloggingen og hjemmekosen kan enkelt sees via appen, og gi deg muligheten til å redusere strømregningen ved å forstå hva du bruker. I tillegg til å være smarte, er Tibber også rimelige, da de kan skryte på seg at de fleste som velger dem kan spare inntil 20% i strøm. Dette er fordi dem, som deg, er smarte og innovative, og ser fordeler med teknologien rundt oss. De kjøper strøm på nett, noe som er effektivt og raskt: og derfor kan du dra nytte av de beste strømprisene. Det finnes faktisk ingen andre strømleverandører som har integrert seg på denne måten, og Tibber er moteriktige: akkurat som bloggere, influensere og personer som tjener til livets opphold via smarttelefonen og laptopen sin.

fashionblog