Hva gjør deg unik som blogger?

Som blogger er det viktig å fokusere på noe spesifikt, hvis du blir for generell – kan det være at du totalt bommer på målgruppen. Hvis du skaffer deg en spesifikk målgruppe kan dette være med på å løfte karrieren din til neste nivå. I denne artikkelen skal vi snakke mer om hva det er du kan gjøre for å bli unik.

Hva vil du fortelle om?

Bloggere som er flinke fortellere, og som vet hva de snakker om, er mangelvare i bransjen. Derfor anbefaler vi deg å starte en blogg som fokuserer på en hobby du har. Hvis du er interessert i strikkhopp, så skriv om dette – og hvordan det fungerer sammen med hverdagslivet. Det er overraskende mange i dette landet som er interessert i dette, så du vil nok fort knytte til deg et nettverk. Kanskje du til og med vil prøve deg på verdens råeste strikkhopp?

Fester

Det å arrangere fester er noe som kan gjøre deg svært godt knyttet til andre som driver i samme bransje. Derfor anbefaler vi at du tar deg en tur innom partyking.no for å få inspirasjon til hvilke fester du kan arrangere, som passer ditt unike tema.

Finn deg et miljø

Det å finne seg et miljø der du trives, og har andre å snakke med, er det aller viktigste. De mest suksessfulle bloggerne bruker ofte plattformen sin som et forum der andre mennesker kan møte hverandre. Dette gjør at du kan være mellommann og skrive om dine opplevelser innenfor emnet.

Ikke forvent suksess med en gang

Det er viktig å påpeke at for mange tar det flere år å bygge opp en solid blogg. Les mer om tips og triks på våre hjemmesider.

fashionblog