Hvordan tjene penger på blogging?

Mange drømmer om å jobbe for seg selv, ha sitt eget firma, og blogging er en av de måtene du kan få til dette på. Hvordan? Det skal du få svaret på i denne artikkelen, så her er det bare å lese videre!

Selg produkter du lager

Det er mange måter folk tjener penger på når det kommer til blogging, men en av dem er å selge dine egne produkter. Det kan være at du allerede har en nettbutikk, som du kan utvide til en blogg, eller en blogg du kan utvide, som også har en nettbutikk. Det som er så bra med denne måten å tjene penger på, er at du kan tjene penger på forskjellige måter.

Inngå sponsoravtaler

Jo større du blir som blogger, jo flere tilbud vil du få om potensielle avtaler og sponsorer. Det kan være fristende å takke ja til alle sammen, men husk at det er viktig at du følger lover og regler når det kommer til markedsføring. Vi anbefaler deg å sjekke Forbrukertilsynet sine regler på temaet, slik at du ikke gjør noe galt!

Affiliate

Dette er en glimrende måte å tjene penger på. En trend du kanskje har sett er å anbefale ulike typer produkter og linke til dem i blogginnlegget sitt. Mange tjener penger på denne måten. Dette fordi linken de oppgir vil føre deg videre til nettsiden gjennom deres brukernavn. Dette betyr at du tjener penger på at andre folk kjøper produkter. Dette er noe som mange bloggere bruker og tjener en del penger på!

Dette er bare noen av tipsene vi har for at du skal greie å tjene penger på blogging. Kanskje du har noen du vil bidra med? Da er det bare å skrive dem nede i kommentarfeltet. VI er gira på å høre!

fashionblog