Hvordan fakturere som privatperson når du blogger?

Det er mye du må sette deg inn i når du skal begynne som blogger. I denne artikkelen skal vi prøve å lære deg noen tips og triks, men selvsagt så er fokuset på hvordan du som privatperson kan fakturere.

Hva gjør deg unik?

Du har kanskje allerede tenkt på dette, altså hva som gjør deg unik. Dette kan hjelpe deg også når det kommer til fakturering, om du er flink til å holde deadlines og ha et unikt og profesjonelt samarbeid med partnere dine vil det hjelpe deg godt på vei.

Noe som også er lurt er å lese andre blogger og kanskje finne ulike tips og triks som folk har.

Økonomi som blogger

Det er flere og flere som begynner å blogge for å tjene penger. I starten må du kunne vite hvordan du kan fakturere som privatperson for eksempel. Dette kan du gjøre enkelt ved å bruke denne portalen. Dette gjør at du vil få betalt og skatt vil bli trukket samme dag eller innen 5 dager. Dette er utrolig enkelt, fordi det å opprette konto er gratis.

Det er jo også ofte slik at i starten så har du ikke veldig mange partnere, så det kan lønne seg å fakturere som privatperson og ikke som AS. Dette er bare en av få ting du bør sette deg inn i, før du satser på å bli blogger på fulltid.

Noe vi også anbefaler er å sjekke ut hva andre bloggere tjener. Dette gjør at du kan få en innsikt i om beløpet du blir tilbudt for sponsede poster osv. er riktig i forhold til antall lesere du har. Det er ofte slik de ulike partene vil betale deg, så det er verdt å stå på kravene!

Kan jeg fakturere ulike personer?

Det som er veldig greit med et slikt faktureringssystem, er at du kan fakturere en rekke ulike typer personer. Det gjør det også oversiktlig for deg. Det å opprette en blogg kan være vanskelig i starten, men når du får teken på det vet du fort hvordan du skal få flere partnere.

Det kan virke som om det er mye å sette seg inn i når du starter som blogger, men det er greit å komme i gang så fort som mulig. Markedet er stort, men det er absolutt mulig å lykkes!

fashionblog