Ta deg godt ut på bildene

En blogg uten bilder blir fort veldig kjedelig. Det blir dessuten lettere å lese teksten når den er brutt opp med noen bilder. Du kan finne mange gratisbilder på nettet, men ofte er det lurt å velge personlige bilder. Det gjelder ikke bare for deg som blogger om mote og sminke, men også når du blogger om mange andre temaer.

Kle deg fint

Selv om du blogger om økonomi eller oppussing, kan det være fint å være velstelt når du tar et bilde. Selvsagt skal du ikke stå i finkjolen når du tar bilde av at du maler en vegg, men ta på deg noe fint når du skal vise fram sluttresultatet. For motebloggere er det naturligvis en selvfølge å kle seg fint, enten du skal vise fram nye kjoler for dame eller de seneste sminketrendene. For andre er det ikke like selvfølgelig å pynte seg når de skal ta bilder til bloggen.

Alle trenger et presentasjonsbilde

Kanskje du blogger om bilmotorer eller gjørmebryting, og ikke føler at du trenger å kle deg fint på bildene. Arbeidsklær er mer praktisk når du legger ut bilder og videoer av hvordan ting skal gjøres. Men du bør i hvert fall kle deg fint på presentasjonsbildet. For alle blogger trenger et bilde av bloggeren som står bak. Da føles det mer personlig for leserne. Hvis du ikke føler du har det rette antrekket i garderoben, bør du besøke nettsiden til na-kd, som har et stort utvalg av kjoler til dame til alle anledninger. Få gjerne hjelp av en venn når du skal ta presentasjonsbildet ditt. Det ser finere ut når noen andre tar bildet enn hvis du står der med en selfiestang.

Vær deg selv

Det finnes utallige blogger der ute, og det er ikke lett å skille seg ut. Men hvis du prøver å være deg selv, og ikke etterligne andre, kan det hende du lettere blir lagt merke til. Hvis alle motebloggene framstår helt like, velger leserne bare en tilfeldig blogg å følge. Klarer du å gjøre ting litt annerledes enn de andre, er det større sjanse for at leserne velger nettopp din blogg. Det gjelder uansett hvilket tema du blogger om. Å kle deg i fine kjoler for dame fungerer kanskje på bildene, men når det kommer til teksten, må du la personligheten din skinne gjennom og la leserne bli kjent med deg som person.

fashionblog