Skap et godt utemiljø med utebenker

Er du og virksomheten din på utkikk etter ny inspirasjon til utearealet?

Utebenker kan skape en hyggelig atmosfære utenfor og fullende det perfekte hagemiljøet.

 

Utebenker til flere formål
En utebenk i god kvalitet kan være fin til utearealet på arbeidsplassen, der man kan innta dagens lunsj om været er fint. En utebenk er også perfekt i barnehagen eller på skolen – eller som piknikbord. En utebenk er som regel produsert i kraftig tre og stål, som tåler helårs været. Bordene egner seg egentlig de fleste stedene, på rasteplassen, stranda og i parken. Utebenker er særdeles robuste og tåler det meste, det er derfor de er perfekte å bruke utenfor.

 

Utebenker til barnehagen og skolen
En utebenk kan være veldig koselig å bruke i barnehagen eller på skolen. Barna vil elske å dra på piknik ute i barnehagegården eller i skolegården, hvis været er fint ellers kan man pakke seg litt ekstra godt inn og likevel ha en hyggelig piknik uten å dra på langtur. Det vil gi litt ekstra spenning i hverdagen pluss at det er deilig å spise ute.

Bench in an Urban Park at Sunset

 

Skap din egen stil
Alt avhengig av hva og hvor utebenken skal brukes er det ulikt, hvor mye man ønsker å gjøre med den. Noen liker å pynte bordene med flotte blomsterkrukker og lys, som gir en ekstra fin atmosfære, spesielt hvis man skal sitte på benken etter det blir mørkt. For å sitte litt mer komfortabelt, er det også en ide å bruke sitteputer eller pledd, som man også kan ta rundt seg, når det er kjøligere i været.

Er du eller virksomheten til det enda mer kreative, kan man også sette sitt eget preg på utebenken ved å male den i en mer fargerik og spennende farge, men sørg for at den er impregnert, så den ikke går av ved kulde eller regn og snø. Det kan være morsomt, for barnehagen også at barna får lov å sette sitt helt eget preg på utebenken.

Foretrekker dere det mer nøytrale og klassiske looket til benken, er det heller ikke et problem å få benken til å passe inn med annen innretning.

 

 

Inspirasjon til innretning av uteareal
Er du usikker på hvilket bord, som er det riktige for deg, kan du alltid rådføre deg med en profesjonell. Det er alltid anbefalt et trykkimpregnert utebord og benk, som tåler all slags vær og kan brukes hele året rundt.

 

Altistore har et fint utvalg av utebenker til ditt formål. De frakter benkene gratis til din dør i god kvalitet og til gode priser.