Store selskap og deres blogger

Internett har bragt menneskene nærmere på hverandre, og nærmere på de ulike bedriftene som eksisterer der ute. De første nettsidene var kanskje veldig primitive og kjedelige, men etter hvert har mange av disse utviklet seg til ugjenkjennelige portaler med det aller meste av informasjon på ett og samme sted. Siden blogger gir oss et innblikk i livet til personen eller firmaet som står bak nettstedet, har tusenvis av selskap brukt dette til sin fordel. Nå har til og med de aller største og mest kjente selskapene startet i gang sine egne blogger – slik ser folk at det er vanlige mennesker som står bak selv de mest innflytelsesrike og suksessfulle industriene på planeten.

 

Microsofts egen blogg
Selv Microsoft, ett av verdens aller største selskaper, har sin egen blogg, der den nyeste informasjonen om selskapet og deres nye oppfinnelser dukker opp. Dette er kanskje en passende blogg for de som er interessert i IT og Microsoft-produkter generelt, men det er også morsomt å lese seg opp på deres kommende nyheter, samt deres ledelse. Microsoft er tross alt ett av verdens mest profesjonelle selskaper.Store selskap og deres blogger 2

 

Google-blogger
Det er Google som står bak en av de mest populære blogg-plattformene på nettet, det velkjente Blogspot der alle og enhver kan åpne en blogg på et par minutter. Siden finanskrisen kom over oss i 2007, har det å spekulere i salg og kjøp av gull blitt svært populært. Og man kan finne flere blogger som tilbyr informasjon om alt fra å kjøpe gull på internett til gode sider for nedlastning av de seneste filmene – derfor er det ikke underlig at folk også følger med på deres to viktigste produkter. Hovedbloggen fokuserer på Google og alle deres nyskapende, kreative seksjoner. Den andre handler om deres mobile plattform, Android, som brukes på utallige smarttelefoner verden rundt. Begge disse bloggene er nydelige nettsider med god informasjon om deres spennende produkter, oppdateringer, og innblikk i livene til utviklerne.

 

Tesla – fremtidens biler
Elektriske superbiler fra Tesla er utrolig populære her i Norge, derfor er det ikke underlig at deres blogg har fått mye oppmerksomhet. Få med deg de seneste oppdateringene om de kommende Autopilot-funksjonene og tester av deres nye modeller. Vær ett steg foran alle andre – Tesla-bloggen er et ypperlig alternativ for de mest interesse for biler og grønn teknologi.