Er det plass til flere treningsblogger?

Trening er temaet for veldig mange blogger, og noen ganger kan det virke som om markedet for slike blogger er mettet. Men ofte gjelder det bare å være kreativ og by på noe annet. Det er blogger som skiller seg ut som blir en suksess. Her får du et par tips til å lage en spennende treningsblogg.

Velg et tema

Det finnes veldig mange former for trening. Fokuser gjerne på en treningsform. Da blir bloggen mer helhetlig, og du kan gå dypere inn i akkurat den treningsformen du har valgt, i stedet for å skrive overfladisk om hundre treningsformer.

Driv med aktiviteten selv

Skriv om noe du faktisk holder på med selv. Skal du skrive om løping, bør du skaffe deg noen gode løpetights for dame, både til selve treningen og til bilder. Finn løpetights dame hos for eksempel aim’n, og få dem levert på døra.

Ta gode bilder

Bilder er utrolig viktig i en blogg, uansett hva du skriver om. Det finnes en drøss med bilder på nettet, men personlige bilder er ofte det aller beste for å engasjere leserne dine.

Vær personlig

Bruk personlige historier og erfaringer i bloggen, og ikke gjør alt til et glansbilde. Ta med tabber og morsomme feil du har gjort. Vis leserne at du er akkurat som dem. Oppturer og oppmuntringer hører selvsagt også med på bloggen.