Blogger om interiør

Siden den aller første bloggen, eller webloggen som det het den gang, kom til i 1999, har utviklingen gått rivende fort. I dag finnes det mange millioner blogger på verdensbasis og nye kommer til hele tiden. Norge henger også med, og en av de aller mest populære kategoriene innen blogg er den som dreier seg om interiør. Det er ingen hemmelighet at nordmenn er veldig opptatt av bolig og hvordan de har det inne i boligen. Mye av inspirasjonen til oppussing, ommøblering og dekor kommer fra de mange bloggene som eksisterer om emnet. Bloggene er i hovedsak skrevet av kvinner og flere av dem har på bakgrunn av bloggen de skriver, oppnådd stor anerkjennelse som eksperter og trendsettere innen feltet.

Innred boligen med tips fra interiørbloggene

Pieter_Janssens_Elinga_-_Room_in_a_Dutch_House_-_WGA7483Klimaet i landet vi bor i er antagelig en av årsakene til at vi nordmenn er veldig opptatt av interiør og bolig. Vi tilbringer mye tid inne og da vil vi at det skal være fint der. Inspirasjon henter vi ikke lenger bare fra interiørblader. I de siste årene har det vært bloggene som dominerer. Det er et stort spekter å velge mellom. Enten du foretrekker en landlig stil, urban, retro eller moderne vil du finne enn blogg eller flere med det som tema. De fleste av disse bloggene inneholder lekre, inspirerende bilder, steg for steg guider og tips om det aller siste. Tapet er en detalj som har vært populært i det siste, og det aller kuleste er å få laget en personlig variant. Flere blogger viser deg hvordan og du kan se ulike rom med flotte vegger i personlig design. Absolutt noe å prøve for deg som liker en personlig vri.

Trendene sprer seg fort på nett

I vår digitale verden, endrer tingene seg fort. Nå er nyhetene ute og spredd i løpet av døgnet, takket være noen få tastetrykk. For å holdes oppdatert om det aller siste er det nå bloggene vi følger med på. Mange av dem kommer med innlegg hver eneste dag, så nye trender fanges opp og spres raskt. Flere lesere følger med på langt mer enn en blogg, og bloggerens gjennomslagskraft er stor. Dette har medført at det ikke bare er hun som har interiør som hobby, som blogger om dette. De aller fleste interiørstylister, butikker og magasiner har også hevet seg med. Slik får de frem nye produkter, trender og kan påvirke deg til nye kjøp. Vi lytter definitivt til de som blogger om interiør. Vi følger med på oppussing av hus og møbler, gjenbruk og nytt. Inspirasjonen vi henter brukes i våre egne hjem. Er du en av disse som har et hjem og en kreativitet som inspirerer andre, kan du skape din egen blogg og spre inspirasjonen ut i verden.