Sånn blir du reiseblogger

Høres det fristende ut å skulle reise verden rundt å lage videoblogger og andre internett-tiltak som du kan tjene penger på? Les mer her!

Er du en av dem som ser mye på YouTube, eller andre videonettsteder?

Du er ikke alene, for flere og flere går bort fra tradisjonelt media, og trekker mot video. Ikke minst er det my enklere å forholde seg til en video enn en tekst. Det er det viktig å tenke på om du tenker på å begynne som reiseblogger.

Bli reiseblogger

Det høres kanskje utrolig ut, men det å være reiseblogger er faktisk blitt ganske vanlig.

Det er selvsagt ikke merkelig at mange drømmer om å bli reiseblogger. Men flere og flere gjør virkelighet av dette.  Kanskje det er drømmen om mer frihet som lokker? For hvem er det egentlig som liker tanken på å ha en sjef, eller å ha en begrenset mulighet til å tjene penger?

Livet går ganske fort. Og de er tvilsomt om du på slutten av det vil angre på at du ikke jobbet mer og reise mindre, for eksempel.

Hvorfor ikke gjøre det til et yrke?

Gode verktøy

Vær klar over at all kommunikasjon på nettet er i ferd med å forandre seg fra fokus på det skrevne, til fokus på det talte, og kanskje spesielt: Video.

Mennesket er et dyr som er spesielt glad i visuell stimulering. Som for eksempel en fin solnedgang fra et ferieparadis en har reist til med en bestilling fra Solia – besøk hjemmesiden her.

Det er andre problemer med tradisjonelle formater. En tekst må nemlig leses, og det tar tid. Tid er et problem, i dag.

I tillegg til at tid er et problem er det stadig vanskeligere å få oppmerksomhet. Video, igjen, er et bedre medium sånn sett. De fleste tekster møter en umiddelbar motstand i og med at prospektet tenker at «søren, her må jeg lese noe»

Ble bedre

For å lære deg alle disse viktige tingene, i tillegg til de nesten enda viktigere, praktiske tipsene, er det greit å ta et kurs.

Ikke prøv å finne opp hjulet på nytt, men bruk kunnskap som allerede er der. Velg lærere som har vært der du er, og som kan styre deg i riktig retning. Du synes kanskje at det er unødvendig å bruke penger på dette. Men ikke undervurder deg selv.

Hva mener jeg med det?

Ikke undervurder deg selv

Den tiden du bruker på å lære alt selv kunne du ha brukt til andre ting.

Folk tjener forskjellig, men om du har 1000 kroner i timelønn er det selvsagt ikke bra å kaste bort for mye tid. På et kurs vil du unngå kjente problemer, og få alt inn med teskje.

Det vinner du på.

fashionblog