Tjene penger på blogging

Det 21. århundret gir deg uante muligheter
Før i tiden var det fabrikkarbeid og gårdsarbeid som gjaldt. Det var disse to helt forskjellige retningene folk måtte forholde seg til – enten det ene, eller det andre. Etter hvert kom nye industrier på plass, nye typer arbeid, utdanning ble viktig og bransjene spredte seg i alle retninger. To store begivenheter har forandret arbeidsmarkedet til det moderne mennesket i særdeles stor grad. Den første var industrialiseringen på 1800-tallet, da store deler av verden gikk over fra manuell arbeidskraft til maskiner. Den andre begivenheten var selvfølgelig inntoget av internett. Internett har skapt hundretusener av arbeidsplasser – selv om enkelte industrier også gikk dukken når nettet invaderte husholdningene. Det 21. århundret bragte med seg en overflod av arbeidsmuligheter online, arbeid som ofte ikke inkluderer et kontor. Dermed fikk hundretusener muligheten til å jobbe fra akkurat der de vil og ikke lenge etter ble blogging født.

 

Blogging som heltidsjobb
Blogging kan utvikles til å bli en god, stabil inntekt – mange har dratt nytte av denne muligheten allerede. Uansett hva man blogger om, vil man alltid finne meningsfeller og folk som er genuint interessert i det du har å si, tenker og viser. For bloggere kommer i mange ulike farger og fasonger, alle med spennende oppdateringer. Du kan blogge om å kjøpe gull, om reiser, du kan filosofere eller bare fortelle om ditt hverdagsliv. Det er langt ifra enkelt å bli en suksessrik blogger, men så lenge du holder hodet oppe og kommer deg gjennom den vanskelige oppstartsperioden vil du meget sikkert nyte frukten av ditt arbeid innen kort tid.

internet on the beach

 

Hyppige oppdateringer, utfyllende informasjon
Den viktigste regelen enhver blogger må huske på, er at oppdateringene må være hyppige. Mange starter opp i full fart, men gir opp etter ti-tolv innlegg siden kjendisstatusen fortsatt ikke er oppnådd. Det går ikke så raskt, nemlig – du må gjerne legge ut over ett hundre innlegg med lang tekst og bilder før antallet besøkende begynner å vokse. Samtidig er det viktig å velge et felt med minimal konkurranse, slik at du kan tiltrekke deg oppmerksomhet. Blogging er ikke bare-bare, du bør bruke minst tre-fire timer om dagen på å skrive innlegg og laste opp bilder og videoer. Etter hvert kan dette bli en perfekt jobb, spesielt om du elsker å reise – blogg fra Thailand eller et annet eksotisk land, der vil femten tusen kroner i måneden fra reklameinntektene være mer enn nok til å leve et verdig liv.