Matblogger

Trine skriver en av Norges mest leste matblogger. Hun har en stor lidenskap for sunn mat som hun gladelig deler med oss gjennom bilder og tekst. Trine kommer fra Trondheim, men hun er bosatt i Lørenskog sammen med mann og sønn. Bloggeren har to døtre og fem barnebarn. Trine er opprinnelig utdannet jurist, men i 2015 sa hun opp jobben for å kunne jobbe med bloggen på heltid. Matbloggen startet hun i 2007 primært for å få samlet oppskriftene sine på et trygt sted. Etter suksessen med bloggen, har hun gitt ut to populære kokebøker.

Velsmakende retter til jul

Få de beste juleoppskriftene fra Trines matblogg. Da blir du aldri lei julematen, og kanskje klarer du å lage en liten vri på tradisjonen. Trine, som står bak den suksessrike matbloggen, har vunnet flere priser og hun har gitt ut to bøker. Trine forteller at hun er inspirert av barndommens juleretter som ribbe, kjøttrull og helbakt ørret. På julemenyen til Trine og familien står ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, rosenkål, epler og sjysaus. Før i tiden serverte hun reinsdyrfilet. Framgangsmåten på denne smakfulle julematen ligger ute på bloggen. På matbloggen finner du også oppskrifter på allslags julebakst. Det er dermed bare å handle inn til jul.

Automatisk sunn mat

I dag er folk så opptatte av å spise sunn mat at de nesten ikke vet hva de skal lage av middag til familien. Trines hemmelighet til smakfulle, men sunne matretter, er å unngå tunge sauser. ”Da blir det automatisk sunn mat,” forteller hun til sine mange følgere. Julen blir feiret med barn og barnebarn, hunder og fire stekeovner stappfulle av velsmakende klassikere hjemme i Lørenskog. Mye av inspirasjonen og matgleden har hun fått fra foreldrene, og nå kan resten av Norge bli like begeistret og kreative med julematen og maten for resten av året. Hva lager du til julemiddagen?