Kjendisblogger

Ett steg nærmere kjendisene
Vi har alle våre elskede kjendiser vi setter pris på og beundrer. Før i tiden fikk vi kun sett dem på TV eller på kinolerretet, samt når diverse prisutdelinger og annet var i gang. Nå er situasjonen helt forandret – man kan få et innblikk i kjendisenes liv ved å følge deres blogg. De fleste kjente navn, både skuespillere, idrettsstjerner og politikere, har sin blogg med jevne oppdateringer. Skriv deg opp på deres nyhetsbrev, så får du med deg alt de gjør. Her er et par blogger du bør besøke om du vil komme nærmere på kjendisene;

 

Tone Damli Aaberge
Den vakre jenta gikk rett inn i nordmenns hjerter etter at hun tok andreplassen i Idol, og hennes første plate solgte til gull. Tone er en positiv, glad jente som alltid er på farten – derfor er det spennende å følge med på hennes egen blogg. Her får du informasjon om diverse konserter, fester hun er invitert på, hennes tanker om livet og interessante møter med andre kjente navn i musikkbransjen. Tone er glad i smykker og forteller gjerne hvor du bør kjøpe gull, hvilke klær som ser bra ut i de ulike sesongene og hvilke kommende artister hun har tro på.

0910PH0340

 

 

Kim Kardashian og Pamela Anderson
To symboler fra helt forskjellige tider. To vakre damer som lever et raskt, actionfylt liv. Både Kim Kardashian og Pamela Anderson har hver sin blogg med daglige innlegg og private bilder, altså får man virkelig føle seg som en «venn» av disse kjendisene. De skriver kanskje ikke noe særlig spennende med tanke på politikk eller filosofi, men deres overdådige liv er fortsatt fulgt av mange.

 

John Arne Riise
Den talentfulle fotballspilleren som har imponert både har hatt hell og uhell på fotballbanen og i privatlivet unge har sin egen blogg og den ble nominert til årets blogg av Se og Hør. 35-åringen er stadig på farten og er i kontakt med flere interessante mennesker, noe han skriver veldig utfyllende om i bloggen sin. Absolutt verdt et besøk.

 

Ellers kan man også enkelt finne frem til en blogg drevet av David Beckham, man kan lese om Adil Khan, følge med på fantastiske Linni Meister eller sangerinnen Marion Ravn. Kjendisblogger er ikke helt som andre blogger – deres fartsfylte liv er noe helt for seg selv å lese om.