Sofie Elise

Sophie Elise er kjent som superbloggeren og moteikonet fra Harstad i nord. Hun begynte som rosablogger tidlig i tenårene, men er i dag også kjent for sitt samfunnsengasjement. Hun trodde nok ikke at dette skulle komme til å bli hennes levebrød, og i dag er hun en av Norges mest kjente mennesker. Hun har opp gjennom årene klart å få sine lesere til å smile, bli begeistret, engasjert og provosert. Sophie Elise har reklamert for produkter for noen av de største merkevarene innen norsk handel, og har oppnådd mye suksess på bare noen år. Hun har gått fra å være en beskjeden jente i Harstad, til å bli en kjent blogger, artist og en av de mektigste personene i Norge.

Web development concept: Mouse Cursor and Blog on keyboard

En engasjert blogger for det norske folk

Mange har blitt godt kjent med Sophie Elise gjennom de personlige skildringene fra bloggen. De første årene var Sophie Elise en klassisk rosablogger med mye fokus og blogginnlegg om sminke, mote, kropp og kjærlighet. Sophie Elise er kjent for å blogge om følelser, og det er en av grunnene til at så mange leser bloggen hennes. Bloggeren fra Harstad har figurert i norsk media i mange år, og det har sin pris. Hun har måttet tåle vonde kommentarer om sin person, sextrakassering på det groveste og drapstrusler! Den unge kvinnen har fått oppleve mange ting på godt og vondt. For noen år siden begynte Sophie Elise og fronte saken mot ”nettrollene”. Dette er en betegnelse på mennesker som skriver stygge kommentar på nettsteder, og de som skriver blogg er særlig utsatt for dette. All denne motgangen har drevet Sophie Elise til å bli en samfunnsinteressert ung kvinne, og det gjenspeiler seg i bloggen hennes. Hun satte en ny leserekord på bloggen sin med over 260.000 unike lesere i januar 2016. Rekorden kom etter en kampanje hun gjorde sammen med norsk folkehjelp. Hvem vet hvilken retning bloggen hennes tar? Forhåpentligvis tar hun leserne med seg på sin reise videre inn i det voksne livet. Da vil vi lese om hagemøbler, husbygging og småbarnstiden.

En positiv og mektig ung kvinne

Som en ekte nordlending, så har også Sophie Elise mye humor og en god formidlingsevne. I flere år har hun vært en av de største bloggerne i Norge, og i 2016 vant hun prisene som årets blogger og årets navn under prisutdelingen Vixen Blog Awards. Hennes samfunnsengasjement har nok mye av æren for dette. Den unge Harstad-kvinnen har mange talenter, og hun har utgitt to singler, hvorav den ene sangen ”Lionheart” kom på VG-lista! Dessuten har hun figurert i den populære tv-serien ”Bloggerne”, og hun var en av danserne i ”Mitt dansecrew” med Stian Blipp. I en alder av bare 20 år, ble Sophie Elise i 2015 kåret til den mektigste mediekvinnen i Norge av nettstedet Medier24. I februar 2016 samarbeider hun med rap-gruppen Karpe Diem. Tematikken i deres nye låt ”hus/hotell/slott brenner” handler om å være rollemodell og forbilde, og dette er et tema som ligger Harstad-kvinnen nært. Premieren til den nye låten til Karpe Diem ble vist på bloggen til Sophie Elise.